LieverLinks

Week van de Circulaire Economie

| Geen reacties

Het is de Week van de Circulaire Economie!

Minder afval produceren is goed voor het milieu, nog beter dan afval recyclen. In een circulaire economie bestaat geen afval en worden grondstoffen elke keer opnieuw gebruikt. Je bespaart zo grondstoffen en energie. 

Iedereen kan zijn steentje bijdragen als het om duurzaamheid gaat. Zo drinken wij bijvoorbeeld uit herbruikbare flessen, bekers en mokken in plaats van wegwerpflesjes en bekertjes.

Wat doe jij om minder afval te produceren?

Met een paar makkelijke tips kun je je eigen afvalberg flink kleiner maken. Zo heb je bijna geen vuilniszak meer nodig! Weten wat jij kan doen? Kijk op: https://www.milieucentraal.nl/minder-afval/voorkom-afval/

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.