LieverLinks

Wat hebben we gezegd?

Vergaderen, vergaderen, vergaderen. Soms lijkt er geen eind aan te komen. Omdat we het belangrijk vinden dat jullie kunnen volgen wat we doen, maar we ook wel begrijpen dat je geen zin hebt om al die vergaderingen helemaal te volgen, zullen we zo nu en dan laten weten wat Kim namens LieverLinks heeft gezegd in de vergaderingen van de gemeente.

In het kort: Het vergaderschema van de gemeente bestaat uit raadscyclussen. Eén raadscyclus bestaat uit commissievergaderingen en een raadsvergadering. Er zijn drie commissies: Bestuur, Leefomgeving en Sociaal Domein. Per raadscyclus zijn in één week alle drie de commissies, een week niets en de week daarna de raadsvergadering. Er vindt ongeveer één raadscyclus per maand plaats. Voor het vergaderschema van de gemeente: klik hier.

Namens LieverLinks zit Kim van de Kant in de Gemeenteraad. Zij is dus aanwezig bij de hierboven genoemde vergaderingen en praat namens LieverLinks. Je kunt bij alle openbare vergaderingen van de gemeente aanwezig zijn op de publieke tribune. Ook kun je vergaderingen online live meeluisteren of later terugluisteren op deze website.

Wil je gewoon even snel teruglezen wat er door LieverLinks gezegd is en aan de hand daarvan beslissen of je nog iets terug wilt luisteren? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres 😉

Vergaderingen

Commissievergaderingen week 7

Raadsvergadering 4 maart 2020

Raadsvergadering 20 april 2020

Commissievergaderingen week 20